Tuesday, 1 November 2011

Segmen | Lulu Caldina Ajak Blogwalking

 
  Cik Lulu ajak kita semua berjalan-jalan dekat blog.
Kalau korang tak percaya cer-cuba klik banner. Dia suruh
jalan jer dia tak suruh kita lari atau berenang pun.


9 comments:

Arif Aiman said...

rajin join segmen.. hehe..

post bawah pon segmen gak..

shiema sufian said...

"Never hate people who are jealous of you but respect their jealousy because they are the one who think that you are better than them." -noname-

Hermin said...

pasal dah tak tahu nak post apa...join segmen jer la :)

Hermin said...

I'll never hate people for no reason :)
thanks for your post :D

Ziana said...

Salam Perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow Blog awak yang menarik ni. Jangan lupa follow saya pula, TQ J

http://zianawanita.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

maszull said...

assalamualaikum mama dtg dr segmen yg sama follow awk jom join blog mama dan kalau sudi follow mama yer...:)

hira said...

terjah dari segmen sama. hehe. salam perkenalan :D

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

sj said...

hai ... Salam kenal .. dari sgmn lulu ... tringin nk nek vespa singgh blog sj ... =) jom!!

ceriteraliyana said...

yuhuuu!! datang dari segmen yang sama...=))

*baru berkesempatan nak terbang2 sini ^^