Friday, 12 February 2016

Jang Ok Jung




Rasanya dah lama aku tak post tentang cerita/drama/movie yang 
aku suka tengok. Lagipun sekarang aku memang dah kurang layan
kalau dulu masa tengah study rajin la tengok sebabnya terpengaruh
dengan kawan, tu salahkan kawan juga. Tapi ada satu cerita ni
yang aku paling suka tengok, tak jemu-jemu, Jang Ok Jung.
Cerita ni agak lama dah tahun 2012 kot. Sebelum ni aku tak pernah
tertarik pun nak tengok, tajuk pun macam tak menarik ja. Cerita
lain memang aku delete habis buat semak hard disk ja, tapi cerita
ni aku simpan ihih. 

No comments: