Thursday, 10 December 2015

Ngerinya lahai.

Aku ni dah berapa kali entah asyik terserempak
dengan kemalangan ngeri. harini pun masyaAllah
mata ni pun buat-buat berani nak tengok, baru sangat
rasanya mangsa pun ada lagi dekat atas jalan raya
selalunya kalau terserempak pun diaorang dah angkat
letak tepi jalan, tapi yang ni mangsa kena gilis
dengan kereta dan masih berada di bawah tayar
kereta. tayar kereta duk atas badan orang tuuuuu.
ketar lutut-lutut aku ni tak boleh nak memandu.
lepas tu satu lagi kejadian lama dah lepas
raya aidilfitri haritu, budak jatuh dari apartment
kakak aku, dari tingkat berapa tak tahu semua
ada 16 tingkat,  jatuh dekat tempat parking kereta
kami pun elok-elok sampai dengan darah penuh
atas jalan budak tu pun memang meninggal
dekat situ jugak.


2 comments:

Riana LittleCuties said...

Uih...ngeri nye N-S.....huhuhuhu
akak baca pun seram.....Moga awk sentiasa dilindungi ye...

Akak datang membalas kunjungan dan follow blog kamu N-S....

Tq datang singgah blog akak ;-)

Salam perkenalan ye

Riana LittleCuties said...

Uih...ngeri nye N-S.....huhuhuhu
akak baca pun seram.....Moga awk sentiasa dilindungi ye...

Akak datang membalas kunjungan dan follow blog kamu N-S....

Tq datang singgah blog akak ;-)

Salam perkenalan ye