Thursday, 5 November 2015

Sambungan - When I was a kid

Entry yang sebelum ni aku ada tulis tentang
aku nak buat kisah when I was a kid versi aku sendiri
disebabkan sekarang aku memang tengah rajin sangat....
sangat!!!...update dekat sini jadi aku nak tulis panjang-panjang
sampai koma. okay tipu tak koma pun. Sebenarnya buku tu
aku beli masa sebelum raya aidilfitri lagi tapi...
tu la...minggu lepas baru habis baca...lepas tu aku
sangat tertarik dengan kata-kata penulis bila dia tulis kisah ni
ianya memori yang dia tak akan lupa...aku malas nak buka
balik buku tu nak tulis ayat dia letak dekat sini.
dah la tak tahu dekat  muka surat mana dah...
Aku pun teringin nak tulis ingatan yang aku masih ingat
 masa kanak-kanak dulu supaya nanti aku tak lupa...
paling teruk kalau lupa password nak masuk sini pun...
ah..aku simpan jer la link blog ni dekat mana-mana supaya aku tak lupa..
Jadi ni sepuluh kisah yang aku masih ingat...kalau tak sampai
sepuluh pun aci lah...lapar pulak..makan dulu..jap lagi sambung lain :p
Bosan pulak rasa bila nak menaip banyak-banyak
ni. aku rasa nak sambung tulis mungkin esok atau malam nanti ja la..


Dua hari aku nak menulis benda alah ni pun....
AKHIRNYA.....aku ambil keputusan malas nak cerita
banyak sangat...SORRY!!!

No comments: