Monday, 27 August 2012

Grrrr....bosannya sabar jer lah...
sunyi pula tu orang pergi mana habis entah...?
menghitung hari...husih lagi 4 minggu dah nak final....
buku tak sentuh-sentuh lg...
mukabuku selalu sangat puiii...
ahh Running Man lagi best.....jangan jadi macam sem lepas
sudah konon nak bangun studi awal pagi last2 terlewat bangun
7.30 baru terjaga...8.30 kena ada dalam dewan peperiksaan dah
rasa kosong dan blurr pergi jawab exam...
mak call....rasa menggeleter tangan2 sebab tak hafal
apa satu pun...lepas tu TERmenangis pulak dekat mak..eh...tawakal saja lah
ingat balik jer apa yang belajar dekat kelas...
alhamdulillah nasib lulus dengan baik juga ehem...:p
hah sem nie tak boleh duk buat main-main dah....
lepas tu HALLLOOOOO Running Man....gahhhh... 












2 comments:

Pocket said...

hish..
kalaupocket lagi pat minggu nak exam, sure dah panic dah, almaklumlah.. tak pernah prepare..
dalam kelas tido hahahah:D

Hermin said...

hahaha....huh sy pun kuat tido dlm kelas...nk buat mcm mna tah xnak bg mengantuk buat lah apa pun xboleh xmengantuk...masalah duk tido dlm kelas nie yg kena siap sedia awal2...