Tuesday, 1 May 2012

Tak percaya!! tak percaya!!

Aku tak percaya istilah 'kau pandai'...'aku bodoh'...tak percaya!!!
TAPI aku percaya istilah usaha..kemahuan..kesungguhan...ketekunan..
itu aku percaya....^^


‿ ⁀








2 comments:

Pocket said...

heheh..
bila kerja ni, ada gak jumpa orang yg bodoh...
gi bagi wit kat member yg dah 6 kali tipu dia dimasa lalu atas nama kawan,
bukan sikit plak tu, 21 ribu tu!!
adehlaaaa...
kononnya kawan tu nak bukak car-wash. tp sedor sedor keter si kawan tu cantik jer jadinya ngan spoilet macam kapal terobang jer ghopenyer.
ohh...

pocket refuse gak nak panggil diorang tu 'berusaha'

Hermin said...

hahaha...masalah tu pocket....tukar jd ngong~~~ la...