Monday, 14 May 2012

Accident :(

Apa korang nak buat kalau kereta yang baru dibeli kena langgar secara tiba-tiba??
korang nak maki hamun orang tu ke...korang nak jerkah sepuas hati ke?
ke korang tak nak cakap banyak terus bagi penyepak??
tiba-tiba orang yang terlanggar korang tu keluar dari kereta dengan muka blurr (err muka kasihan haha) + takut gila-gila
minta maaf dengan bersungguh-sungguh dengan korang...agaknya nak cakap baik-baik tak...??
walaupun dalam hati bengang nak mampus nie...tiba-tiba rasa kasihan pulak tengok muka budak mentah nie...
tak apa cakap elok-elok walaupun boleh nampak raut wajah yang sangat bengang....
malangnya aku la budak mentah tu....huaaaaa :'''(.......nasib la orang tu tak marah-marah....
cuma kena buat bayaran dekat orang tu...kereta baru kotttttt
Baru la teman faham perasaan orang kemalangan...rasa dunia terhenti seketika...
rasa blurr tak boleh nak fikir apa-apa...(mimpi kah aku??)

7 comments:

Didiey Fadhilah Ramli said...

Fuhh! Mujurlah awak tak apa-apa.

apple damein said...

erks! kena twist gn words kt entry ni..sometimes we learnt frm hard lesson..anyway, kiranya kalau excident,kena keluar dari kereta dengan muka blurr (err muka kasihan haha) + takut gila-gila
minta maaf dengan bersungguh-sungguh??

Hermin said...

Didiey Fadhilah Ramli: mujur la xkuat sangat....

apple damein: haha....mana ada...ni betul2 blurr xboleh nak fikir apa dah...

Nabihah Saleh said...

syukur la awak selamat...

Hermin said...

alhamdulillah :)

Hanih Borhan said...

Pernah lalui benda yg sama,cumanya saya mangsa, sebab salah orang lain, saya kemalangan... memang blur tak taw apa2 bila kemalangan tambah2 kalau waktu tu kita tengah sorang2, lepas tu banyak pulak orang datang kerumun, tanya tu tanya ni, lepas tu nak kena deal dengan pihak satu lagi...haih, pening!

Hermin said...

terlanggar orang masa tu tengah hujan...macam mana tah tak perasaan kereta depan berhenti...
memang blurr sangat2....