Saturday, 14 April 2012

Wanted to catch up with my great cousin :)

 Higashihiroshima-shi, Hiroshima :)

Log-in jer FB eh ada orang tag gambar la....
Dari Izzah rupanya...dah lama tak jumpa berborak-borak
haritu balik Malaysia tak sempat nak jumpa...
InsyaAllah maybe next year I'll go to Japan 
Jumpa di sana yerrrrr...oh dengan Kak Hanim sekali..
March best kan sebab sakura??
tapi kak hanim nak pergi hujung tahun...macam tak berapa nak best 
sebab winter nanti nak jalan-jalan terhad sebab cuaca sejuk..
terpulang la bila jangan time summer dah lol...:D
hopefully the weather will be nice....

Pasal post semalam rasa macam tak seronok la pula kan...
yang lepas biar jer la.dah tak ambil hati pun...lagipun 
saudara...normal la sesetengah orang bercakap tapi diaorang
tak sedar ayat yang dituturkan tu...aku mungkin boleh ambil dari sudut
yang positif...jangan amalkan sikap begini...lagi satu
memperbaiki diri sendiri....:)
Be well everyone!

4 comments:

apple damein said...

be happy to you.. enormous smiles too

Hermin said...

Thank you!!! haha ^^

Terbang Bersamaku said...

cantiknya sakura..bila lah agaknya saya dapat pegi jepun..

Hermin said...

insyaAllah boleh pergi^^