Wednesday, 7 March 2012

Terbalik....

 

Kita yang merancang tetapi Dia yang menentukan..
kalau dah ditakdirkan kita macam ni...macam ni lah :)
cuma rasa kelakar pula...dulu aku major dalam biologi
kawan aku major dalam fizik...lepas tu kitaorang bawa haluan
masing-masing dia sambung medik dekat Mesir sekarang
aku sambung engineering dekat...dekat atas muka bumi ni..
dekat mana tah :p
terbalik...sepatutnya aku medik dia engineering. 
TAPI itulah dikata ketentuan ilahi. rezeki masing-masing
telah ditentukan :D
Dah sambung study balik...bosan betul study week macam duduk
dalam gua pulak.
 

4 comments:

Azizah Alwi said...

Hey its feel like a long time ago i didn't visit here.Maaf sibuk sikit kebelakangan ini.Just nak tanya Apa khabar sahabat.Moga anda sentiasa dibawah lembayung rahmatNya. :)

Hermin said...

hye...kita pun lma tak pergi blog awak....sihat alhamdulillah....:)
insyaAllah anda jga

Azizah Alwi said...

Oh.Sekarang saya sibuk dengan minggu study week dan final akan bermula pada minggu hadapan.Biasalah sudah berada di tahun akhir itu yang jarang nak singgah-singgah kat blog.Tak apa cuti 4 bulan nanti saya akan kembali memeriahkan blog ini balik.Jaga diri sahabat. :)

Hermin said...

Good luck!!
u too take care :D