Monday, 7 November 2011

Nak..nak..nak...Pergi!!!

Agak-agaknya  gambar ni dekat mana?
Tadaaa gambar ni aku dapat dari kawan yang
study dekat sana. Orang panggil syurga dunia
la tempat tersebut..
Tadi cari-cari gambar tempat ni dalam folder cuma
ada yang nie jer. Tidak ada banyak mungkin dah
terdelete kot.

Antara tempat yang wajib aku pergi.Mesti pergi!
                   Aku dapat tahu kalau naik Air Asia kita boleh
dapat dalam harga RM299.00. Whoah!!!Kena booking awal-awal la.
Musim apa yang terbaik nak pergi? Musim bunga ke luruh?
Tak kira la musim apa pun yang pasti boleh
pergi ke sana.


Tak perlu nak memeningkan kepala untuk berfikir
tentang tempat penginapan dan kenderaan. sebab dah ada
kenalan di sana. kebetulan famili aku juga ada di sana. Menetap
di Auckland. Bonus!ahaks!! Duit pun tak payah nak 
guna banyak-banyak kan. pergi jalan-jalan saja bha!!



Tunggu apa lagi...JOM pergi bercuti di New Zealand!!! Mesti pergi!!


3 comments:

Miss Dolce and Gabbana said...

Oh.New Zealand ada plan nak pergi dengan family thn depan.Last destination is Australia hujung tahun 2010.Sangat awesome bila dapat further study dekat negara orang :D

cha zainol said...

aku nak pergi jugak! belanja aku pelis. haha.

Hermin said...

JOM!!!!!!!!