Monday, 3 October 2011

Segmen Haris Kaito : Jom Tambah Follower


Sementara aku tengah free aku terpikat
nak join sekali segmen nie ha.
kebelakangan ni semua benda aku nak
join itu aku nak join ini aku nak join.
nanti kalau dah busy aku memang dah
tak sempat nak join apa-apa pun
Tambah pula mood harini
'hati berbunga-bunga okay!'

Korang-korang join la sekali
klik jer dekat banner tu. :)

p.s. dua tiga jam nie asyik duk nampak
gusi jer.aku rasa macam nak senyum tak henti-henti
la dua tiga hari ni. nanti kalau aku dah bosan aku
berhenti la senyum :)))

12 comments:

saffiya_aleesya @ echa said...

salam perkenalan..echa pun dr segmen yang sama..jom kita sama2 tambahkan followers..echa dh follow blog awak dah..
jemput ler singgah n follow blog echa yer..

http://iniblogecha.blogspot.com

Hakunamatata said...

hye salam perkenalan juga =)

IntaNBerliaN said...

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

follow awk :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/segmen-haris-kaito-jom-tambah-follower.html

pUtEri_RiAnG said...

hyeee....slm prknlan...
dri segmen yg sme gk....
jgn lpe follow erkkk????

ceriteraliyana said...

hye3!! yana datang sini dengan tinkerbell dari segmen yang sama.

baru berkesempatan terbang2 sini..

btw, salam perkenalan! ^^,

wanie wonek said...

hye. saya dari segmen yang sama jugak. sudah follow kamu. jom la terjah blog saya pulak :)

http://waniewonek.blogspot.com/2011/10/segmen-haris-kaito-jom-tambah-follower.html

Run Away said...

salam kenal...;d

----- ----- said...

hi

Atikah Nazirah said...

hai...dri segmen sme..done follow kamu

~ieda~ said...

aiii...dr segmen yg sm jg
done follow ur blog...follow me back ya
salam pkenalan ^_~
cute blog...hehe

Ridzwan Mohamed said...

singgah sini.dr segmen same.

http://ridzwanzones.blogspot.com

Tyratyra said...

Singgah dari segmen yang sama :)

lifeOftyra