Monday, 31 October 2011

Cubaan membuat doodle! :D

Yippe. berjaya juga aku buat doodle sendiri walaupun 
tak seberapa lawa dan hebat macam orang lain. Kali pertama
buat. Tak tahu la pandangan orang macam mana. membosankan ke
atau melebih-lebih sangat ke. tapi aku masih tak tahu nak buat background
dia jadi transparent. Background putih boleh la. Dah blog aku putih
kononnya nampak background dia macam transparent la. Jadi sebenarnya
aku nak tanya pendapat korang jer. mungkin perlu penambahbaikkan sikit
ke atau apa-apa jer? Please share!

2 comments:

Fatin Nadia said...

lawa2..^^

AcidFlynN Wraith said...

cantik n simple. kena la dengan theme blog ni.